Pa kombesi, serial Brazilian…

Nje vajze siriane e cila heton ne siri me prindrit dhe vellain e saj te semur ajo jeton ne nje kamp rrefugjatesh .. aty nje sheik i pasur pelqen lailen dhe i propozin asj per martes.. nje dit vëllai i Lailes semuret dhe e dergojn ne spital ajo shkon te sheiku dhe i kerkon atij ne kembim te marteses para per te vellain… ne konsumim te marteses Lailas i vdek vëklai ajo arratiset pasi kishte marr dhe parat .. Vellai i lajles vdes nga bombardimet ne siri dhe familja e saj e varros te vellain e Lailes ..Laila nuk gjendet kurkund.. Prinit e saj e gjejne te fshehur ne kamp..Familja e Lailes pergatite te ili ne Greqi me gomone .. ato arratisen dhe ne det aty nderpritet benzima dhe gomona nuk punon.. aty nje anije i sulmon ato dhe familja e Lailes shpeton .. Sheiku ka vendosur nga pas njeriun e tij xhemalin nje djal i dashuruar pas Lailes .. Ai i thot xhemalit ta marr Lailen dhe ta sjell qe ta ndeshkoj.. ai aty mer vesht dhe tronditet qe ajo eshte e arratisur .. Xhemal vihet pas Lailes dhe ai don qe te arratiset prej sheikut … Ai gjendet ne nje traget ulletimi ne Greqi per Brazil bashk me Lailen .. aty ata bashkohen dhe mendojn te martohen pasi ta kalpj trauma qe ka mbledhur familjen e Lailes..Ato shkojn ne Brasil vendosen ne nje kamp aty per nje muaj humbet lidhjen Laila me Xhemalin..

Opsioni 1

Opsioni 2

0

Categories:

Comments are closed

%d bloggers like this: