Emri im eshte Engjell – Episodi 1

Emri im eshte Engjell – Episodi 1

Në personazhin kryesor është “Meleku” e cila dëshiron të rindërtojë jetën e saj me familjen dhe fëmijët, por duke u përballur vazhdimisht me sfida të rënda. Por, përveç te “Meleku” në këtë serial vuajtja troket te secili personazh. Si temë kryesore është edhe prishja e miqësisë së dy shokëve të fëmijërisë.

OPSIONI 1


Lere nje koment nese ke ndonje problem ose sygjerim!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Adblock Detected

Ju perdorni nje bllokues reklamash. Ju lutem na mbeshtesni duke e caktivizuar ads blocker.

Refresh Page