Maral – Episodi 1

Maral është një vajzë e thjeshtë, e bukur dhe plot mirësi.
Një dashuri me shikim të parë do të jetë ajo me Sarp, shefin e ëmbëlsirave.
Për Maral, rritur jetime, Stambolli ishte qyteti me ëndrra.
Aty ajo mund të plotësojë ambicjen për t’u bërë menaxhere në qendrën tregtare Luna, një botë përrallore mes luksit dhe modës.
Maral e adhuron atë mbretëri, ndërsa Sarp kërkon ta shkatërrojë atë.
A do mundet dashuria të tejkalojë ambicjen?

OPSIONI 1


Lere nje koment nese ke ndonje problem ose sygjerim!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.