Lulet e braktisura – Pjesa 111

Na vjen keq por ju nuk keni akses per momentin qe te ndiqni kete serial pas episodit 100. Kete serial e ndjekin vetem fansat tone qe i njohim qe nuk vjedhin, sepse disa faqe qe ju i mbeshtesni vjedhin serialet tone, dhe ne kete menyre ekskluzivitetin e kane vetem fansat qe ju japim ne akses, dhe pas disa ditesh munden edhe ata qe nuk kane akses. Per akses na kontaktoni ne facebook ne Albkinema